IWS osales Saudi Araabia messil Global Water Expo

30.09.2024

IWS osales Saudi Araabias Riyadhi rahvusvahelises konverentsi- ja näitustekeskuses Global Water Expo, Saudi Infrastructure Expo ja Smart Cities Saudi Expo messidel. Tutvustasime meie uue põlvkonna PE pumplaid kaasaegsete infrastruktuuriprojektide jaoks.

Olulisemad tähelepanekud:

🔹 Moodulitest koosnevad PE pumplad: uuenduslikud pumplad on loodud kestma. Need on tugevad, lihtsasti paigaldatavad ja ohutud hooldada, tagades sujuva integreerimise kaasaegse infrastruktuuriga.

🔹 Paindlik partnerlus: oleme nutikale tootearendusele keskendunud tootja, kes teeb koostööd tippspetsialistidega, et luua lahendusi, mis vastavad ka kõige ainulaadsematele projektivajadustele.

🔹 Sertifitseeritud tooted: pumplad on sertifitseeritud vastavalt EN 12050-1 standardile ning CE-märgisega, mis peegeldab meie pühendumust ohutusele ja kvaliteedile.

🔹 Disain: kasutame visualiseerimiseks ja tehniliste jooniste tegemiseks kõrgtehnoloogilisi tööriistu, mis täiustavad meie projekteerimisprotsessi ja tootearendust.

See mess sai teoks koostöös meie hea ja usaldusväärse partneriga Saudi Araabia turul AlOtaishan Holding. Kujundame üheskoos linnataristu tulevikku!